GSM заглушаване от ново поколение

>> петък, 4 януари 2013 г.

Ролята на малкате устройства, наречени GSM заглушители, е да блокират излъчвания сигнал от мобилните оператори и прихващан от всеки мобилен телефон. Този вид дейност може да се направи при някои случаи:

Когато се намирате в зона, в която е забранено да се водят телефонни разговори. Това може да са такива места, като библиотеки, банки, театър и др.

Когато сте решили да си осигурите малко спокойствие и да заглушите човека, който постоянно използва телефона, като по този начин ви пречи на вас. Това може да е, както у дома, заради сестрата или съпругата, която сякаш не млъква, или пък на някое място, на което се предполага, че човек трябва да си почива.

И много други причини, като всяка една от тях си е важна сама по себе си. Единственото, което не бива да се забравя докъде се простира моралната рамка, защото все пак всеки има право на съприкосновеност и уединение.

Повечето уреди за GSM заглушаване са големи, колкото средна кутия, и всеки един има по няколко антени, които излъчват блокиращ сигнал на дадена честота. Работи се лесно с тях, а резултатър е моментален и впечатлителен.