IP камера и GSM заглушаване - съвместими ли са?

>> сряда, 30 януари 2013 г.

Устройствата за GSM заглушаване са много полезни, когато трябва да се блокира нежелан сигнал, излъчван от телефони. Но дали може да блокират и други неща, като например модеми или средства за приемане на интернет? Ако например средството за GSM заглушаване е снабдено и с други функции, то почти е сигурно, че освен телефоните, може да блокира и други неща. Като камери, подслушватели и интернет връзката. А това означава, че една такава IP камера като следващата ще е малко неефективна.

Тя е практична и много ефективна камера, която разполага с 1/4 " CMOS сензор, вграден web сървър и възможност за предаване на видео и аудио сигнал чрез LAN и wirеless мрежи.

Тази камера има възможност за дистанционно управление по хоризонтала и вертикала посредством web браузър. Вградените инфра-червени диоди позволяват нейното използване и при ниска осветеност от 0.5 Lux.

Позволява дефиниране на потребителите и техните права. Видео резолюция 640х480. Двупосочна аудио връзка. Поддържа следните протоколи: HTTP/TCP/IP/UDP/SMTP/DDNS/SNTP/DHCP/FTP. Възможност за включване на допълнителни аларми и детектор на движение.