Може ли устройство за gsm заглушаване да блокира работата на камерите?

>> петък, 8 март 2013 г.

Какво е приложението на едно устройство за GSM заглушаване, освен основното? Ако например се съмнявате, че някой може да ви шпионира, то може да си поставите такъв уре в дневната или на друго място в жилището, и можете да бъдете сигурни, че всички уреди и подслушватели, камери и бръмбари, работещи на честотата на заглушителя, ще бъдат блокирани. Това е така, защото това устройство блокира всички радио вълни, излъчвани от безжичните уреди. Такива вълни излъчват и камерите, и подслушвателите. За да могат съответно да изпратят видео сигнал или аудио сигнал.

Разбира се, може камерата да не работи на тази честота или да е в друга стая. Като например една камера в настолен часовник. Тя може да се пренесе в друго помещение или просто да се настрои на друга честота.

Камерата прави невероятните клипове в резолюция от 1280х960, да записвате аудио-видео файлове в AVI формат с 640х480 и 30 кадъра в секунда, да записвате само аудио или да го използвате като охранителна система с вградения датчик за движение.

 Всичко това можете лесно и удобно да зададете с дистанционното управление с обхват до 15 метра. Вградената презареждаема литиева батерия с капацитет 2200 mAh дава възможност за продължителен запис върху micro SD картата на часовника. И за повече снимки и записи, просто надградете паметта до 32GB.