Шпионажната техника

>> понеделник, 18 октомври 2010 г.

В повечето случаи когато чуете за шпионска техника, това, за което си мислите са всичките   малки джаджи на Джеймс Бонд, с които може да да бъдат наблюдавани различните държавници. Това е така. Има множество аксесоари, със съдействието на които може да слушате когото поискате без дори той да знае или пък да го запишете на видео. Пак без да забележи нещо. Като шпионирането може да се практикува не, за да запишете велика световна война, която застрашава хората и света цялостно, а просто понеже сте заподозрели, че съпругът нещо ви лъже с елементарни лъжи от рода на, че е бил на вечерно съвещание на работното си място, или е имало голямо движение на коли. В такъв случай просто използвате една скрита камера и разкривате лъжеца.


Друго предимство е, че можете да си сложите мини видеокамери за защита и видеонаблюдение на дома или на децата ако са сами вкъщи.


Друго много ценно предимство на този сорт шпионска технология, е че може да следите какво се случва вкъщи, докато примерно сте далеч от дома



Това е доказателство, че понякога шпионското оборудване е нужна и може да да е нужна дори и на нормалния човек, на когото животът е не по-слабо заплетен от живота на Джеймс Бонд.