Техниката е ваш приятел, престрашете се и ползвайте устройство за gsm заглушаване

>> сряда, 20 юли 2011 г.


Не ви ли се е случвало да искате в даден момент да останете насаме с мислите си, а около вас изведнъж като с магическа пръчица да се навъдят толкова много хора, колкото не сте виждали на даденото място? Че и на всичкото отгоре говорят по телефони.

Ако не ви се иска да се местите постоянно, може да вдигнете един скандал и да се опитате да изгоните натрапника. Само че не знам дали няма да си изпросите я някое пожелание към майка ви, а дори и налитане на бой. Така че може би е по-добре да действате по-хитро, като в такива случаи си носите в себе си устройство за gsm заглушаване. Ще кажете, как може да знаете къде ще ви потрябва, та да носите още едно тежко нещо в чантата си.

Спокойно, има много портативни устройства за gsm заглушаване, които спокойно може да си сложите в джобчето, под формата на цигарена кутия например, и при необходимост само да отворите капачето и да натиснете едно копче. И по магичести начин всички, които се намират в близост до вас, на определено разстояние, което е специфично за всеки вид такова устройство, губи обхвата на телефона си.

Така че, както виждате техниката може да ви стане добър приятел, стига да й дадете шанс. Ще трябва само да отделите около стотина лева за едно прилично устройство за gsm заглушаване, което да ви върши чудесна работа във вашето релаксиране. Понякога спокойствието иска жертви и допълнителни усилия и вложения.