GPS заглушител за автомобил и GSM заглушител за музея/библиотеката, киното

>> петък, 5 август 2011 г.


Един невероятен gps заглушител за автомобил, който ще заглуши сигнала, излъчван от GPS системата и така няма да ви засекат посредством системата за глобално позициониране. Освен обаче този невероятен заглушител, още един заглушител би ви свършила работа – gsm заглушител, който може да се ползва, за да се заглуши всеки един телефонен разговор.

Заглушителят за автомобил на GPS сигнал, се поставя директно в гнездото за запалката. По този начин Вашия автомобил по всяко време ще бъде надеждно защитен от GPS проследяване.

Другият вид заглушител пък – gsm заглушител, има вградена батерия, която се презарежда и така може да се носи навсякъде с вас, за да може да се заглуши всеки един телефон.

GPS заглушителя влияе само на Системата за глобално позициониране и не пречи на работата на другите устройства, като мобилни телефони, радио-апарати и т.н. Снабден е с удобен бутон за включване и изключване и светлинна индикация, показваща кога устройството работи. С това устройство имате сигурна защита за Вашия автомобил от GPS проследяване.

За разлика от него, един gsm заглушител влияе на всички мобилни мрежи и подобни безжични мрежи – интернет, wi-fi и др.