Как да използваме устройствата за gsm заглушаване и други шпионски джаджи?

>> понеделник, 6 юни 2011 г.

Всички филми за персонажи като Джеймс Бонд или други шпиони, предоставят една чудесна възможност за всички да се запознаят с онези миниатюрни устройства, които улесняват значително мисията на супер шпионите. Защо и вие да не станете един шпионин с помощта на различни устройства за gsm заглушаване, подслушване, записване на видео и др.? Още повече, че днес имате толкова голямо разнообразие от шпионски джаджи, които могат да се ползват по най-различни начини.

Може например да използвате уредите за gsm заглушаване, за да спрете брътвежите на съседката от горе или до вас по телефона, но пък може и да заглушите всякакъв радио сигнал в радиуса на устройството, ако не искате ваши подчинени или други лица да се обаждат по личните си мобилни телефони и да изнасят информация.

Камерите пък са с най-разнообразно предназначение. Те могат да се ползват, за да запишете концерта на любимата си група, или пък вашите спортни постижения по парапланеризъм наприер, а може и да ги ползвате, за да предпазите имуществото и семейството си от посегателство.

Така че не си мислете, че тези малки устройства са само, за да разберете какво си говорят колежките за вас, когато ви няма или да хванете гаджето. Те може да вършат много повече от това и да са оправдаят парите, които сте вложили в тях. Още повече, че и цените им не са високи, а получате едно сравнително добро качество.